For børn

Mumidalens Alfabet

Anne anbefaler! Kalder alle skolestartere og bogstavjægere! Kender du Mumitrolden?

Af Mette Kulmbach

Tags

Anne anbefaler

Højtlæsning for børn fra 5 år

Vores børneformidler Anne måtte bare anbefale denne bog. Bogen vil med garanti fortrylle både små og store læsere!

Mumidalens alfabet

Han er et lille, hvidt væsen, som bor i Mumidalen sammen med sin elskede familie. Sammen med hans venner, drager han ud på eventyr, og oplever alt fra hyggelige stunder til lidt uhyggelige øjeblikke!

Mumitrolden og hans venner vil gerne hjælpe dig med at lære alfabetet. I bogen ”Mumidalens alfabet” bliver du taget med på en magisk tur igennem hele alfabetet i form af små rim og digte, hvor hvert bogstav har sin egen hovedperson.

Vi møder både kendte figurer fra Mumitroldens verden, som fx den let skræmte Snif, og den seje Lille My, men bliver også præsenteret for mere ukendte figurer, som fx Knytten og den rolige Too-ticki. 


Mumidalens alfabet egner sig særligt til højtlæsning, da den både er smukt og rigt illustreret med Tove Jannsons originale tegninger, som man kan gå på opdagelse i. Samtidig indbyder bogen i høj grad også til dialogisk læsning, hvor der kan snakkes med barnet om betydningen af forskellige ord, stemninger og følelser, samtidig med at bogstaverne læres. 


Mumidalens alfabet anbefales til højtlæsning for børn fra 5 år, og vil med garanti fortrylle både små og store læsere med sine eventyrlige fortællinger og charmerende illustrationer.