Børn som er mellem 3 og 5 år

Bøger til højtlæsning 3-5 år

07.05.21
Bøger til højtlæsning 3-5 år

Populære højtlæsningsbøger testet af børnebibliotekaren på hendes børnebørn som syntes bøgerne var gode   :-)

Alle tiders bøger vi læser sammen. En rejse gennem cremen de bedste danske billedbøger gennem tiden fra 1835 til i dag. Bogen kan læses højt for de 3-7-årige


Prøv serien af Bednarski om Mikkel og Prik. Hyggelig højtlæsning med  hverdagsnær handling og konflikter som løses med humor og stor hjertevarme.


Sjov serie af Brunstrøm om Sallys far. Forrygende serie med masser af humor. Historien er set helt i børnehøjde, og ethvert barn kan sagtens sætte sig ind i, hvor irriterende Sallys far må være. 


Fragola har skrevet serien om  Lille pind. Det er søde, varme godnathistorier om det at drage ud på egne eventyr.

Gellert har skrevet den herlige serien om grisen  Leopold. Bøgernes tema handler om stærke følelser. Som bonus kan du se frem til at læse bøgerne op og få et godt grin med på vejen.


Higgins har skrevet den morsomme serie om bjørnen Boris, der vil få både store og små til at trække på smilebåndet. 


Kyed Knudsen har skrevet serien Alberte i børnehave. Denne serie er perfekt til børnehavebørn, og fortæller om de store og små problemer, børn i den alder oplever.


To bøger af Loman: Muffin leder efter kanin og Muffin bager kager. Små fine bøger, hvor børnene nemt kan spejle sig i Muffins overvejelser.


Lars Mæhle har skrevet serien Dinosaurbanden. Dinosaurbanden består af 5 dinobørn, som alle er med i en lille børnebande. Vi følger dinobørnene og oplever mange små gys samt glædelige overraskelser.

Prøv Dav Pilkey søde serie om en lille drage. Bøgerne om Drage er søde og sjove og vil hurtigt blive en favorit blandt de mindste.

Heather Pindar har skrevet nogle sjove bøger hvor krokodiller og piratfisk har hovedrollen. Underholdende højtlæsning for de 3 til 5 årige. Hvor pointerne er "den der ler sidst, ler bedst". Her er grin, krokodiller der forklæder sig og overraskende slutninger.

Schneider: De bedste historier med Laura er en masse dejlige bøger om Laura og hendes familie.

Steffensmeier: Koen Lotte er dygtig til mange ting og her finder du den søde underholdende serie, hvor vi følger Lotte i hendes gøremål. Hun bader, hopper, slikker på en tidsel og meget mere. 


Wielockx: Liva og Louis … Der er flere titler

Materialer