Børn der sidder og læser højt for hinanden

Højtlæsning 6-9 år

27.04.21
Højtlæsningsbøger, med dejligt indbydende fantasi, fortællerglæde og med plads til samtale om de oplevede historier.


Grydeklar: godnathistorier der får børn til at smile i søvne. Underholdende højtlæsningsbog med 11 historier fra nogle af Danmarks største forfattere. Hver historie bærer præg af de enkelte forfatteres humor og særheder.

Gori: Pigerne fra Stjernedalen og de gamle breve. Nete og Nola finder en dag en masse gamle breve i et forladt hus i deres by - breve, der gemmer på svar fra fortiden!


Halvarsson: Serien om Molly. Dejlig og indbydende serie, om den lille Jack Russell-hvalp, som vil vække begejstring hos både drenge og piger.


Jahn: Tudsen Tue. En fin højtlæsningsbog, der har meget på hjerte.


Kennedy: Onkel Erling og Geo og det stort set uplanlagte eventyr. Det er en sjov og fjollet serie om dyr, der bliver kidnappet men heldigvis får en ven, der måske har en plan for, hvordan de slipper væk.

Krejberg: Serien Mirja med bogen "De nye vinger". En fin eventyrlig serie, der handler om ikke at passe ind, med fine tegninger undervejs som gør den velegnet til højtlæsning.


Lampela: Sjov serie om Prinsesse Puttenutte. Skøn og sjov serie til højtlæsning om Prinsesse Puttenutte, som ikke er en rigtig prinsesse, men en sjov og fræk lille pige med uglet hår.

Lassen: Ellebæt: Jagten på feernes skat. Ellebæt og Tit får ofte rodet sig ud i problemer, og de oplever mange spændende og magiske ting sammen. Bogen er velegnet som godnatlæsning. 

Läks: Det hemmelige kattebageri. Fantasifuld højtlæsningsbog med dyr, der kan forstå, hvad deres mennesker siger og som katten Wilbur siger "Hvorfor skulle ikke kunne bage?"


Ohlsson: Prøv serien om "Verdens bedste Malle". Sprydlende hjertevarm kapitelbog om Malle, som er velegnet til højtlæsning.

Peers: Serie "Opdagerklubben hvor bogenSkumfidusmaskinen er den første i serien. Superfin serie fyldt med action, uden det bliver sådan rigtigt farligt.

Prøv Disneys "Den store bog med dyrehistorier". 14 historier med figurer fra nogle af Disneys populæreste film som hovedpersoner.

Sundstrøm: Serien Saga på eventyr". Følg Saga Louise Larsen på femethalvt i hendes hverdag med små og store oplevelser i hjertevarm serie.

Renée Toft Simonsen har skrevet serien om Børnene fra Sølvgade. Om fire søskendes, hvis mor forsvandt for ti måneder siden og nu klarer sig selv. En på ingen måde realistisk historie, men som er sød og sympatisk.


Aakeson: Didriksen detektiverne. Hannibal er en helt almindelig dreng, der keder sig ganske forfærdeligt. Hans forældre beslutter sig for at købe en hund til ham. Det viser sig hurtigt at være en ganske særlig hund.

Materialer