Min beste fjende og Vores kemiske hjerter

Laura anbefaler

06.03.24
Laura fra Balle Friskole har været i praktik på biblioteket. Se her hendes bud gode ungdomsbøger.

Min bedste fjende

Hvis du kan lide en god romcom, så er Min Bedste Fjende en klar anbefaling. Lucy Hutton hader Joshua Tempelman, og Joshua Tempelman hader Lucy Hutton. De sidder overfor hinanden som assistenter for lederne på det forlag de arbejder på.

 Hver dag finder de en ny måde at udtrykke hvor meget de hader hinanden på. Det er blevet en leg for dem. Men da der kommer en mulighed for en forfremmelse, bliver deres kampe endnu mere intense, for nu er der kun en der kan vinde. Lucy vil gøre alt for at vinde, men når spændingerne stiger mellem Lucy og Joshua ved hun ikke hvad hun skal føle. Og hun bliver pludselig i tvivl om hvad Joshua føler for hende. Eller måske er det bare endnu en leg han leger.


Min Bedste Fjende er perfekt til dig der godt kan lide en god enemies to lovers bog. 
 

Vores Kemiske Hjerter

Vores Kemiske Hjerter er for dig der godt kan lide humor, teenage kærlighed og et indblik ind i en teenage drengs verden.


Henry Page er en meget almindelig teenager, han har to bedste venner, han er redaktør på skolebladet og så har han aldrig været forelsket. Det er så indtil Grace Town starter på hans skole. Hun er ikke ligefrem en som man vil tænke som drømmepigen. Hun går i alt for stort tøj, hun går med stok og så ligner hun bare en hjemløs.

Det er tydeligt at Grace Town har en del problemer. Da hun så starter på skolebladet som medredaktør begynder der at blomstre et venskab mellem Grace og Henry.

Men hvordan er det at være forelsket i en som har svært ved overhovedet at være til stede i nutiden. Og kan Henry klare at Grace Town bærer rundt på en stor sorg. Kærlighed ender måske ikke altid lykkeligt.

Vores Kemiske Hjerter er spækket med Henrys sjove humor og en realistisk fortælling af en kærligheds historie.

 

Materialer