Playline hvor du kan skrive digte

Playline Poesi

06.03.21
Oplev forskellig slags poesi og lav dine egne digte.

Du kan lave 10 forskellige aktiviteter, der alle har noget at gøre med at skrive forskellige former for digte. Man kan f.eks. kaste terninger med ord som inspiration til at skrive sit eget haikudigt, være med til at skrive et fælles digt på Billund Centrets ruder ud til Centertorvet eller lave et digt udformet som et billede.


Aktiviteterne findes alle langs Playline i Billund, og de materialer, man skal bruge, ligger ved hver aktivitet.

Hvornår:

Fra d. 21.  marts til d. 16. maj 2021, kl. 10.00 - 16.00 hver dag.

Målgruppe

Alle uanset alder. Du må gerne skrive på dansk eller engelsk.

 

Leg med poesi

Gå en tur rundt omkring i Billund by for at finde og lave 10 poesiaktiviteter. Materialerne, du skal bruge, finder du i Frirum eller i en postkasse eller køleskab ved de enkelte aktiviteter. Brug materialerne med omtanke! Tag kun den mængde materialer, du har brug for, ryd op efter dig og giv os besked, hvis der mangler materialer, eller noget er gået i stykker.


Husk at følge de gældende COVID-retningslinjer og brug det håndrensemiddel, der findes sammen med materialerne. 

Del dine digte

Vi vil meget gerne se, hvad du skriver. Du kan let og anonymt dele fotos og videoer af din poesi på www.cultureshift.dk/playonline eller poste på Play The Line's facebook- gruppe – Play The Line.

Blive offentliggjort

Hvis du ønsker, at din Playline-poesi skal være en del af en Playline-digtsamling, skal du sende dine digte til rachel@cultureshift.dk inden 16. maj eller lægge din poesi i Frirum-postkassen.

Du er også velkommen til at tilføje et foto eller en illustration. Alle bidrag skrevet på dansk eller engelsk og uanset din alder er velkomne.

Hvem står bag?

Playline Poesi er et Play the Line-projekt arrangeret af Culture Shift i samarbejde med Billund Bibliotek, Skulpturpark Billund og Billund Handelsforening.