Magasiner på appen Libby og eReolen Global
Magasiner på appen Libby og eReolen Global

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

06.02.21
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner.

Du kender måske allerede eReolen Global og appen Libby, da det også er her, du kan låne de engelske ebøger og lydbøger fra eReolen - og med tilføjelsen af magasinerne bliver det nu endnu nemmere for dig, end det før har været, at låne de digitale magasiner.

Du skal bare  kan benytte dit almindelige bibliotekslogin samt din valgte pinkode du bruger når du låner materialer eller logger på hjemmesiden eller vores biblioteks app.

Vær opmærksom på, at ligesom alle ebøger og lydbøger på eReolen Global er på engelsk, så er de fleste magasiner også på engelsk. Der findes enkelte magasiner på dansk, bl.a.:

Magasindatabasen på eReolen Global dækker magasiner, der er op til 3 år gamle.

Her kan du se en oversigt over alle de digitale magasiner der findes på eReolen Global og via appen Libby.

Sådan finder du magasiner på eReolen Globals hjemmeside

På hjemmesiden vælger du menupunktet Magazines. Det leder dig ind til magasinsamlingen.
 

 

 Sådan finder du magasinerne i Libby appen:

I appen Libby trykker du på Explore og vælge Guide: Magazines. Det leder dig ind til magasinsamlingen.

 

Har du i forvejen brugt eReolen Global eller RB Digital?


For dig, der i forvejen bruger eReolen Global / Libby til at låne engelske ebøger og lydbøger, betyder tilføjelsen af magasinerne ingen ændringer. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten, og ligegyldigt hvor mange magasiner du låner, er det stadig muligt at låne to bøger ad gangen ud over magasinerne. 

Har du brugt den tidligere platform RB Digital, så skal du så vænne dig til, at du ikke længere opbygger en historik på samme måde som tidligere. De lånte magasiner på eReolen Global / Libby bliver nemlig automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt.
Har du brug for at vende tilbage til et magasin, er det derfor nødvendigt at sætte det på huskelisten og genlåne det. Ved overgangen til eReolen Global / Libby mister du desuden din lånehistorik fra RB Digital. 

Platformen RB Digital vil stadig være tilgængelig for dig indtil udgangen af februar. Herefter vil det ikke længere være muligt at benytte den, men udelukkende eReolen Global / Libby.