Skønlitteratur om gaming

Bøger til gamerbørn

27.05.22
Forsvinder dit barn også ind i computerspillenes magiske verden? Vi har masser af bøger, der handler om det at game.

Det er jo fakta, at hvis vi skal have børnene til at læse, så er det noget nemmere at få dem til at læse om noget, der interesserer dem.

Heldigvis findes der masser af bøger om gaming, både skønlitteratur og faglitteratur og til alle alderstrin. 

Vi har samlet forskellige bud på gode gaming serier her. 

Team Gamer 

Natasja Erbrillors serie "Team Gamer" handler de 3 venner Leo, Otto og Karl, som deltager i forskellige gamerturneringer. Derfor skal de 3 venner træne rigtig meget, og Otto mener endda, at de også skal dyrke motion, for det gør de rigtige gamere. 
Serien består at i alt 5 bind og passer godt til de 7-9 årige. Bøgerne er fyldt med flotte farverige billeder og har et lixtal på 9. 

Gamerz

Kasper Hoffs serie Gamerz handler om Tim, der spiller på gamerholder "De ukendte". Holder deltager i forskellige online turneringer sammen med verdens bedste gamere. Men Tims forældre vil have ham til at spille ishockey, så hvad skal Tim gøre?

Serien er indtil videre på 8 bind og passer til de 9-12 årige gamerbørn.   

 

Gamerklassen

Martin og Jamal gamer battle royal spillet Zombieræs, og da de vinder over Kongen, invitereres de til at deltage i en stor turnering, hvor de bedste spillere bliver udtaget til at gå i eliteklassen "Gamerklassen".

Serien Gamerklassen er skrevet af Helle Perrier og er en afsluttet serie på i alt 3 bind. Passer til 10-14 årige. 

Battle Royale

100 børn kastes ud med faldskærm og lander på øen Orø, hvor de skal deltage i realityshowet "Battle Royale". 2 af de børn er Jonas og Ellie og i bøgerne følger vi deres kamp for at overleve i et Fortnite inspireret reality-spil. 

Spændende serie på 4 bind til alle, der selv drømmer om at være med i et Fortnitespil. Passer til 9-13 år. 

Minecraft

Disse 4 bøger foregår alle sammen i minecraft universet, men hænger som sådan ikke sammen og kan derfor sagtens læses uafhængigt af hinanden. Fælles for bøgerne er at de foregår ind i minecraft spillet, men det er meget forskelligt, hvem der er hovedpersonerne, og hvordan de er endt inde i spillet. 

Bøgerne kan læses fra 10-15 år, men er også velegnet til højtlæsning for yngre minecraftfans. 

Materialer