omrokering i efterår 2023

Stor omrokering på Magion Biblioteket

13.10.23
Ny placering til spænding, hobby og historiske romaner

Fremadrettet skal du kigge nye steder på Magion Biblioteket, hvis du bl.a. vil finde spænding, hobby eller historiske romaner. Vi har nemlig haft gang i den helt store omrokering af vores bøger den sidste uges tid. 

Spænding & Krimi

Hvis du er vild med krimi, er der en stor chance for, at du også gerne vil læse thriller, true crime og spændingsromaner. Derfor har vi flyttet disse bøger op til krimierne i stueetagen og givet dem et meget større området. Du vil derfor opleve rigtig mange flere bøger fyldt med mord, opklaring og psykologisk drama næste gang, du er på jagt i krimiafdelingen. 

Slægt & historiske romaner

Fra forlagene sprøjter det ud med nye slægts- og historiske romaner, og det kan vi godt forstå. Udlånet i disse genrer er stort, derfor har vi trukket bøgerne ud af vores skønlitterære samling og samlet dem i stueetagen. Vil du læse en bog om mennesker, der lever under 2. verdenskrig eller en af de store slægtsromaner, skal du finde dem i den nye samling Slægt & Historiske romaner. 

Hobby, biografier og bøger med stort skrift

Vi har igen etableret en lækker hobbyafdeling i stueetagen, så nu er det blevet nemmere at finde inspiration til den næste strikkeopskrift eller dit næste sy-projekt. 

Biografierne er ligeledes kommet med op i stueetagen. Dem finder du sammen med slægt og historiske romaner i indhakket ved ekspeditionen. 

Bøgerne med ekstra stort skrift kan du nu finde nær venteområdet til Borgerservice. 

Hvad finder jeg så i Oasen?

For at der kan være plads til alle de nye samlinger i stueetagen, har vi naturligvis også været nødt til at flytte bøger og andre materialer nedenunder. Hernede finder du nu rejsebøgerne, musik, film og mp3-lydbøgerne sammen med vores store samling af faglitteratur og romaner til voksne. 

Alle vores skilte er opdateret, men spørg os endelig, hvis du ikke længere kan finde rundt. 

Senere hen vil der også ske omrokeringer i Billund, Vorbasse og Sdr. Omme.