MAGION Biblioteket åbner nyt Makerspace

04.03.20
For unge og voksne

Mangler du et særligt beslag, en dims eller reservedel? Vil du lave dine egne knapper, knivskarpe stencils, klistermærker, vinyltryk på din t-shirt eller sy lapper på de gamle yndlingsbukser? 

Så har du nu muligheden for at gøre dine idéer til virkelighed, når MAGION Biblioteket åbner et nyt Makerspace for voksne og unge fra 15 år. Børn under 15 år er velkomne i følgeskab med en voksen.

Makerspacet er et værksted, der stiller forskellige teknologier til rådighed. Her kan du for eksempel anvende 3D-printer, vinylskærer, symaskiner, lysbord og varmepresser til dine projekter. Det er et sted, hvor du kan mødes med andre og arbejde på egne eller fælles projekter og finde inspiration.

Makerspacet er for dig, som strikker, syer, broderer, programmerer, godt kan lide at rode med mekanik, teknologi eller noget helt andet. Og du er altid velkommen til at tage naboen eller strikkeklubben med. Er du med i en forening eller kreativ gruppe, som mangler et sted at mødes, er I mere end velkomne til at benytte makerspacet.

Makerspacet er åbent alle dage i bibliotekets betjente åbningstid. Der vil løbende blive annonceret kurser, hvor du kan få en grundig introduktion til maskiner og teknologier.

Vil du være frivillig eller have adgang til Makerspacet uden for bibliotekets åbningstid, så kontakt Camilla Ploug Thomsen på: CPT@Billund.dk