Hungergames eller Dødsspillet

Mai på 12 anbefaler Hungergames

28.03.19
Mai fra Den Internationale skole i Billund er hver dag tirsdag frivillige på biblioteket. I den forbindelse har hun fundet en bog hun syntes er værd at anbefale.

Panem Capitol har 12 distrikter og de tvinger dem til hver især at vælge en dreng og en pige til at konkurrere i en national tv-begivenhed kaldet Hunger Games. Hver borger skal se dem kæmpe til døden indtil kun én er tilbage. District 12 Tribute Katniss Everdeen har ikke meget at stole på bortset fra hendes jagtfærdigheder og skarpe instinkter i en arena hvor hun skal veje overlevelse mod kærlighed. 

Denne bog er helt fantastisk, og det har jeg mange grunde til at sige. Den får dig til at tænke over fremtiden, og hvad der foregår ude i verden lige nu. Den har en rigtig god skrivestil som giver den ekstra spænding. Jeg kan godt lide at den får dig til at føle, at du er en del af bogen. Det er som om at du lander i den verden, som de lever i, og man kan se det fra deres perspektiv. Hunger games har ændret mit syn og mine interesser, og nu er jeg blevet en bogorm. 

Skrevet af Mai Karlskov Thomsen, 12 år. 

Hvis du har lyst til at anbefale en bog, så send din anbefaling til Mette K mku@billund.dk. 

Din anbefaling behøver ikke være lang, det vigtigste er at du fortæller hvorfor lige netop din bog er værd at anbefale til andre.

Materialer