Romanen Sanatoriet af Anne Sophie Lunding  Sørensen. Baggrunden er et slot

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
30 kr.
Bibliotek
Sted
Møde 1
Målgruppe
For voksne
Foredrag & litteratur

AFLYST - Åben læsekreds - Sanatoriet

07.09.21
Vi læser "Sanatoriet" af Anne Sophie Lunding Sørensen

Som optakt til forfattermødet med Anne Sophie Lunding Sørensen tirsdag d. 7. september kl. 20.00 på Billund Bibliotek, afholdes der åben læsekreds. Vi mødes for at diskutere romanen ”Sanatoriet”. I læsekredse udarbejder vi sammen spørgsmål til romanen. 

Når du tilmelder dig læsekredsen er du helt automatisk tilmeldt forfattermødet.  Du har mulighed for at hente romaen 14 dage inden arrangementet finder sted.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen debuterede i 2010 med romanen Lette rejsende på Gyldendal, og på samme forlag fulgte romanen Fald (2014) og herefter romantrilogien om den svært overvægtige antiheltinde, Elvira Gregersen: Happy ending (2016), Happy family (2018) og Happy hour (2019). Anne-Sophies seneste roman Sanatoriet (2020, Politikens forlag) foregår i den danske psykiatri mellemkrigstiden, hvor den Freud-inspirerede psykiater, Hannah Neumann, skal sætte stopper for en selvmordsepidemi.

Covid-19:

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig.

Billund Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte. Deltagerantallet er reduceret, og der vil være ekstra fokus på at passe godt på hinanden.

Materialer