mbot ranger robot

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
For børn

Maker torsdag

15.03.18
I marts måned udforsker, leger og undres vi over, hvad vi kan få en robot til. I starter med at bygge en mbot ranger robot fra Makerblock og så programmer I den til…. Ja, lad os se hvad I finder på.

Hvad er Maker torsdag  

Formål
Ideen er at styrke et fællesskab for nysgerrige børn og unge og få dem mere inddraget og give dem et ejerskab til biblioteket og Makerspace.

Målgruppen er 9-14 år.

Det kunne være spændende, at få de unge til at være mere fordybet i en længerevarende aktivitet, som de selv har været med til at bestemme.

Hvad er Making

Making er en legende måde at udforske verden på, teste grænser og eksperimentere med nye muligheder. Det er en hands-on tilgang til læring.

Making er open ended, som betyder, at deltageren inviteres til at handle på egen vis (dvs. til at tage initiativ, udforske, teste, eksperimentere og reflektere). Making drives af nysgerrighed og bygger på deltagerens interesser - og herved på den enkeltes motivation og engagement - som gør læringsoplevelsen meningsfuld. Der er uendelig mange løsninger på problemstillingen og der er intet der er forkert. Alt er rigtigt.

Her er læring en oplevelse formet af deltageren selv. Det er en proces som opstår i spændingsfeltet mellem udforskning, eksperimenter, tests og refleksion (iterationer).

Det er læring gennem leg.

Hvordan
Vi mødes en gang om ugen i Makerspace på Billund Bibliotek. Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding. Bare mød op!

Makerspace vil være bemandet med personale.