Nyheder

Sommerbogen 2024

Billundbibliotekerne inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, ”Sommerbogen 2024”.

Af Rikke Beck Walther

Tags

Sommer 2024 Anbefalinger
Sommerbogen kampagne
Sommerbogen

Bag "Sommerbogen 2024" står De Danske Børnebiblioteker, som gerne vil tilbyde børn en masse spændende litteratur i sommerferien.

Læs og løs udfordringer

For at øge læselysten og læseglæden, er kampagnen bygget op om en række udfordringer, som børnene skal løse mens de læser. 

Inden start, skal man hente et udfordringsark, enten på Magion biblioteket eller Billund bibliotek. På arket finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrad. Børnene skal løse mindst 10 af udfordringerne, læse minimum tre bøger, og skrive 3 boganmeldelser, for at deltage i konkurrencen (landsdækkende lodtrækning) om en af de tre hovedpræmier, der består af at tømme en boghandel på 5 minutter. 

Alle børn der gennemfører Sommerbogen, får en gratis boggave ved aflevering af udfordringsarket i Magion biblioteket eller på Billund bibliotek. Kampagnen kører fra den 14.juni – 24.august, hvor man senest skal have afleveret sit udfordringsark.