Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Plænen bag Billund Centret
Arrangører
For børn

Regatta Rally med LEGO både uden motor

25.08.18
Billund Bibliotekerne og International School of Billund afholder for femte gang Regatta Rally i Billund Bæk.

Igen i år kommenterer Carsten Reinholdt fra Ramasjang Rally sejladsen.

Information til deltagere

Regatta Rally med LEGO både uden motor sejles lørdag d. 25. august kl. 10.00-13.00.

Regatta Rally har 5 års jubilæum i år, og derfor får de første 30 børn, som tilmelder sig konkurrencen, en T-shirt med vores flotte Regatta Rally- logo. Brug den flotte T-shirt flittigt inden regattaen, så du hjælper os med at reklamere for sejladsen

Hvis du på forhånd har tilmeldt dig Regatta Rally, skal du møde ved Regatta Rally-informationsteltet på græsplænen mellem biblioteket og Billund Bæk præcist kl. 9.00 lørdag d. 25. august. Ved indtjekning får du at vide, hvornår du skal sejle. Det er meget vigtigt, at du i god tid før, du skal sejle, står klar ved broen, hvor sejladsen starter.

Der er præmieuddeling fra den store scene kl. 13.30-13.45. Der gives præmier for at have bygget den hurtigste, sejeste, smukkeste, sjoveste, mærkeligste eller mest originale båd.

Skibsskroget og bibliotekets LEGO klodser skal afleveres i Regatta Rally-informationsteltet efter konkurrencen.

Konkurrenceregler for Regatta Rally med LEGO både uden motor

Du skal være fyldt 6 år og højst være 14 år for at deltage i konkurrencen. Mellem d. 8. og 22. august skal du hente en tilmeldingsblanket på enten Billund Bibliotek eller i Magion Biblioteket i den betjente åbningstid. Tilmeldingsblanketterne kan ikke bestilles pr telefon eller e-mail. Når din tilmeldingsblanket er underskrevet af enten din mor eller far, får du udleveret en pose med LEGO klodser og et skibsskrog. På Billund Bibliotek kan du få posen med det samme. I Magion Biblioteket går der 2 dage, inden du kan hente posen.

Det skibsskrog, du får udleveret, SKAL anvendes. Du må ikke sætte en flamingoplade eller andet under bunden. Du må ikke sætte en motor på LEGO båden. Du må gerne bruge andre eller flere klodser til at bygge oven på båden, og du må også supplere med kviste, sejl eller lignende.


Information til publikum

Du kan følge regattaen fra Billund Centrets græsplæne, som vil emme af picnicstemning. Der er rig mulighed for at købe mad, men man må også gerne selv tage madkurv med. Vi sørger for strandstole og tæpper, men kan desværre ikke garantere at have nok til alle.

Underholdning

Bandet Los Fuegos underholder fra den store scene på græsplænen ved biblioteket.
Rundt omkring på græsplænen vil der være bolde, forskellige spil, badebassiner med ænder og små både til fri afbenyttelse, og der vil også være mulighed for at riste lækre skumfiduser over bål. I et af teltene er der LEGO klodser, du må bygge med.

Arrangeret i samarbejde mellem the International School of Billund og Billund Bibliotekerne 
Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge