Bestil en bogpose på biblioteket

Bestil læseposer fra biblioteket

02.11.20
Bestil en læsepose og hent den på Magion Biblioteket eller Billund Bibliotek.

Klik her for at bestille en læsepose til voksne

Klik her for at bestille en læsepose til børn eller unge

Læseposen genopstår - og du er velkommen til at bruge løs af den!

Har du lyst til en god bog eller lydbog? Lad os gøre arbejdet, så du kan nye en god historie hjemme på sofaen eller hvor du ellers kan lide at læse og lytte.

Vi genopliver vores ordning med læseposer fra foråret hvor vi finder bøger til alle der har lyst. Alt du skal gøre er at komme og hente læseposen efterfølgende.

Læseposen henvender sig til alle. Det kan være lige fra dig som ikke har mod på at komme på bibliteket grundt covid-19 eller til dig som har lyst til at vi blander en læsepose med gode historier.

I bedste ’take-away stil’ kan bestille en læsepose fyldt med gode bøger eller lydbøger udvalgt og pakket af personalet på Magion Biblioteket i Grindsted eller Billund Bibliotek.

Du skal være indmeldt på bibliotekerne i Billund Kommune for at kunne benytte tilbuddet.

Billund Bibliotekerne består af Magion Bibliotket, Billund Bibliotek, Sdr. Omme Bibliotek og Vorbasse Bibliotek. Så kommer du eksempelvis fra Vorbasse Bibliotek er du naturligvis velkommen til at bestille en læsepose på  til afhentning på Magion Biblioteket eller Billund Bibliotek. Vi er et og samme bibliotek.

Her kan du se, hvordan vi håndterer bøger og lydbøger, som vi låner ud via læseposen

Bøgerne pakkes i en pose. Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt, og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi pakker din læsepose.

 

  Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er meldt ind?

  Voksne kan melde sig ind via NemID  - klik her for at læse mere.

  Børn kan blive meldt ind via samtykke - klik her for at læse mere.

  Hvor hurtigt kan jeg forvente at få min læsepose?

  Vores personale gør hvad de kan for at ekspedere din bestilling hurtigst muligt. 

  Du skal forvente en ekspeditionstid på minumum 2 hverdage, men der kan godt gå længere tid, før du kan afhente læseposen.

  Du bliver kontaktet pr. sms, når din læsepose er parat til afhentning.

  Når du har fået din sms med afhentningsnummer har du 7 dage til at afhente din læsepose.

  Hvor henter jeg min læsepose?

  • Du modtager en SMS med et afhentningsnummer

  Grindsted:

  • Du vil du kunne afhente dine læseposer i Magion Biblioteket i udlånet den betjente åbningstid. Henvend dig til personalet, så finder vi din læsepose.
  • Husk at medbring dit afhentnngsnummer.

  Billund

  • Du kan afhente din læsepose i Billund Bibliotek i den betjente åbningstid. Henvend dig til personalet, så finder vi din læsepose.
  • Husk at medbringe dit afhentningsnummer.

  Kan jeg aflevere mine materialer, når jeg henter min læsepose?

  • Ja, pt. har vi de sædvanlige åbningstider på Magion Biblioteket og Billund Bibliotek, så kom du endelig med materialer du ønsker at aflevere.

  Kan jeg aflevere bøger lånt fra andre biblioteker i Billund Kommune?

  • Ja. Billund Bibliotekerne består af Magion Biblioteket, Billund Bibliotek, Sdr. Omme Bibliotek samt Vorbasse Bibliotek. 
  • Hvis du normalvis låner materialer i Billund, Vorbasse eller Sdr. Omme er du meget velkommen til at aflevere dem i det bibliotek i kommunen der passer dig bedst.

   

  Sådan bestiller du

  • Bemærk, du skal benytte NemID for at kunne benytte bestillingsformularen. 
  • Du kan bestille en læsepose via bestillingsformularen i bunden af denne side. Når vi har læseposen klar, får du en sms om, at du kan hente dine bøger.
  • Hvis du har reservationer stående til afhentning, som du gerne vil have med i posen, kan du vælge det i bestillingsformularen.
  • Du kan kun bestille for én person pr. bestillingsformular. Det vil sige, at du skal udfylde to bestillingsformularer, hvis du ønsker at bestille bøger til to børn.

  Klik her for at bestille en læsepose til voksne

  Klik her for at bestille en læsepose til børn eller unge