PAPALAPAP logo

PAPALAPAP

01.02.21
Pap er fantastisk! Det er ikke kostbart, det er nemt og hurtigt at arbejde med, og det gør vejen fra idé til færdig ting meget kortere. PAPALAPAP hylder det geniale materiale og de mindst lige så geniale spil, der bliver til, når man giver en flok børn et par limpistoler, lidt tid og en kæmpe bunke pap.

PAPALAPAP er et plug’n’play koncept, der frit kan bruges af alle biblioteker. Konceptet kan tilpasses jeres bibliotek. Faktisk behøves I ikke mere end pap, lim, lidt tid og en flok børn til at komme i gang! Vi anbefaler at læse PAPALAPAP velkomstbrevet, hvor vi beskriver konceptet, materialer og giver tips og ideer til, hvordan I kommer i gang.

Download disse materialer:

Velkomstbrev (sådan kommer du i gang)

Hjælpeplakater (guides og inspiration til hvordan man kan bruge pap)

Udfordringer (øvelser der lærer børnene at arbejde med pap)

Idékort (bruges hvis børnene ikke ved, hvordan de skal komme i gang, eller hvis de går i stå undervejs. OBS skal skæres ud!)

Idékatalog (bruges hvis børnene stadig har svært ved at komme i gang, efter de har trukket et idékort)

Flaglineguide (guide til PAPALAPAP pynt)

Logo - bjælke

Logo - bred

Logo - stak

PR - A3 poster

PR - A4 poster

PR - A5 flyer

PR - roll up

PAPALAPAP er er udviklet af Billund Bibliotekerne, Herning Bibliotekerne og Silkeborg Bibliotekerne i samarbejde med En Hemmelig Klub og støttet af Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.

Rigtig god fornøjelse.

Tags