Mød makerassistenterne Arosan og Jacob

04.09.20
Kom og få hjælp hver tirsdag og torsdag af vores makerassistenter.

De står klar til at hjælpe dig i vores Makerspace i MAGION hver tirsdag og torsdag fra 15-20

Hvad er et Makerspace?

Makerspacet er et værksted, der stiller forskellige teknologier til rådighed. Her kan du for eksempel anvende 3D-printer, vinylskærer, symaskiner, lysbord og varmepresser til dine projekter

Åbningstid

Her kan du se Makerspaces åbningstider.

Hvornår kan jeg få hjælp af makerassistenterne?

Tirsdag og torsdag mellem 15-20 er der mulighed for at få hjælp og sparring fra en af vores makerassistenter

Hvad er Makerspace - og hvad kan jeg lave?

I makerspace kan du anvende forskellige teknologier til at forbedre, forfine eller gøre nye ideer til virkelighed. Mangler du et særligt beslag, en dims eller reservedel? Vil du lave dine egne knapper, knivskarpe stencils, klistermærker, vinyltryk på din t-shirt, chokoladeforme eller sy lapper på de gamle yndlingsbukser? 


Makerspace er for dig, som strikker, syer, broderer, programmerer, godt kan lide at rode med mekanik, teknologi eller noget helt andet. Og du er altid velkommen til at tage naboen eller strikkeklubben med. Er du med i en forening eller kreativ gruppe, som mangler et sted at mødes, er I mere end velkomne til at benytte makerspace.


Makerspace MAGION Biblioteket er et prototypeværksted og ikke et produktionsværksted. Her kan du udforske og eksperimentere med dine ideer.


Du skal være 15 år for at benytte dig af makerspace. Er du under 15 år skal du være i følgeskab med en på 15 år eller derover.
Brug af makerspace er på eget ansvar. Der forefindes varme maskiner og skarpt værktøj.

Hvor finder jeg Makerspace?

Du finder makerspace i Magion Biblioteket.

 

Her kan du se Arosan og Jacob som er makerassistenter