Mundbind

Vi holder stadigvæk åbent

01.11.20
Så er det nu vi alle skal have mundbind på! Vi holder selvfølgelig åbent, som vi plejer, så kom endelig og besøg os. Bare du husker mundbindet eller visir.

Og husk, hvis Steve Jobs og Susse Wold kan bære mundbind, så kan vi også!

Der er kommet nye retningslinjer, og det betyder blandt andet at du skal have mundbind på, når du besøger Biblioteket eller Borgerservice.

Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle bære mundbind på kulturinstitutioner og dermed også hos Billund Bibliotekerne samt i Borgerservice.

Vi har stadig åbent, og har fuldt fokus på håndsprit, afstand, ekstra rengøring osv., for at dit biblioteksbesøg kan blive så trygt som muligt.

Hvad betyder retningslinjerne for mit biblioteks- eller borgerservicebesøg?

De nye retningslinjer omkring mundbind træder i kraft den 29. oktober 2020 og betyder, at mundbindet eller visir skal på, inden du træder ind ad døren til dit bibliotek.

Personalet skal også bære mundbind eller visir, og fortsat holde god afstand. Vi er klar over, at det kan medføre vanskeligheder med at høre, hvad hinanden siger når vi på samme tid holder afstand og skal tale sammen gennem lag af mundbind, visir og beskyttelsesglas. Men med teaterrøst og fagter, er vi sikre på, at vi nok skal komme i mål med at hjælpe dig godt gennem dit biblioteksbesøg.

Hvad med arrangementerne?

De afvikles som de plejer – med god afstand mellem siddepladserne og håndsprit til alle. Det betyder, at du stadig kan deltage i de arrangementer, du har tilmeldt dig, så længe du husker at tage mundbindet på, når du ikke sidder på din plads. Hvis du ikke vil deltage i et arrangement, du har meldt dig til, skal du huske at melde dig fra arrangementet igen, så en anden kan overtage din plads.

Jeg vil egentlig gerne låne bøger men føler mig utryg ved at komme på biblioteket?

Hvis du gerne vil undgå at møde op på biblioteket, kan du stadig få fingrene i gode bøger. Hvis du har lyst kan du bestille en læsepose. Du kan læse mere om læseposen her.

Husk at bestille tid til Borgerservice

Du skal bestille tid før du møder op i Borgerservice. Klik her for at bestille tid eller ring på tlf: 79 72 70 15

Det digitale bibliotek - e-bøger og meget mere til dig

Husk at vi har utroligt mange spændende online tilbud, som også er en del af vores tilbud - klik her for at se vores digitale tilbud.

Hvordan bruger jeg mundbindet korrekt?

Det demonstrerer Søren Brostrøm i denne video.

Sådan bruger du et mundbind korrekt

Tags