Trekantområdets Festuge på biblioteket

25.07.18
Trekantlitteratur byder i år på litterære stoppesteder. Snup en køreplan og tag rundt i hele Trekantområdet til foredrag, debat, oplæsning, koncert og underholdning.

De syv biblioteker i Trekantområdet deltager i festugen med hvert sit stoppested. I Grindsted kan du komme tæt på litteraturen gennem leg, kreativitet og aktiviteter. 

Stoppestedet, som er lavet af Kolding Produktionsskole og dekoreret af graffitikunstneren Rune Syvoghalvfjerds, danner ramme for spændende og kreative aktiviteter i løbet af en hel dag.

Billund Bibliotekerne har placeret sit ’litterære stoppested’ på Campustorvet foran MAGION, og her kan du bl.a møde den lokale forfatter Lars Thomassen, du kan høre live musik ved bl.a. Michael Lund fra bandet Chasing Grace, og så har du mulighed for at deltage i arrangementet lynhistorier, hvor du og din historie er i centrum

Tirsdag d. 28 august kl. 11-22 
Campustorvet foran MAGION  

Program

11.00- 19.00: Byt en bog: Træt af at se på de samme gamle bøger? Så kom til bogbytte og byt dem til nogle andre. Kom og læg de bøger, du vil af med - og tag nogle andre med hjem.

13:00-16.00: Lermaling ved Billedskolen: Kreativ workshop på Campustorvet foran MAGION Biblioteket. Kom og mal flotte mønstre med lermaling foran MAGION.  Gratis aktivitet for børn og voksne. Husk tilmelding.

13.00-18.00: Se mig i tidsmaskinen v. Billund Kommunes Museer

15.00-15.45: Musik med Cindy Chiche: Cindy Chiche spiller akustisk koncert.

16.00-18.00: Mød den lokale forfatter Lars Thomassen: Lars Thomassen har bl.a. udgivet krimien ”Han kender det som er i mørket”. Lars vil blive interviewet om sin roman og sit forfatterskab.

19.00-21.00: Lynhistorier Live: Velkommen til en hyggelig aften, hvor I får mulighed for både at fortælle og lytte til historier fra det virkelige liv. Der er ingen tilskuere. Alle lytter, og alle fortæller.  

21.00-22.00: Solokoncert med Michael Lund: Michael Lund er til daglig sanger/sangskriver i bandet Chasing Grace, som siden 2011 har udgivet 3 albums. Chasing Grace er blevet flittigt spillet på bla. DR P4 og P5!

Alle arrangementerne er gratis.  Lermaling og Lynhistorier kræver tilmelding. Se mere på billundbib.dk/festugen

 

Tags