Logo Billund Bibliotekerne og Borgerservice

Serviceleder til Billund Centret

23.06.20
Er du vores nye serviceleder i Billund Centret?

Vi søger en serviceleder til Billund Centret senest fra den 1. oktober 2020. Stillingen er på fuld tid, og det primære arbejdssted er Billund Centret. Timerne er fortrinsvis fordelt i hverdagene, men der vil være brug for, at servicelederen kan træde til ved afvikling af større arrangementer i weekenden 2-4 gange om året.

Billund Centret er en gave givet til byens borgere fra familien Kirk Christiansen og Ole Kirks Fond i 1973.
Billund Centret har gennem alle årene fungeret som samlingssted for børn og voksne, unge som gamle, og et rigt foreningsliv har gjort flittigt brug af lokaliteterne. De vigtigste institutioner i centret er: Bibliotek og Borgerservice, Billund Kirke, Billund Kulturskole, Café Bonita og Lokalhistorisk Arkiv. Centret har en central position i byens kulturliv, og den ideelle kandidat til stillingen har god forståelse for centrets historie i byen.

Billund Centret hører organisatorisk til under Billund Bibliotekerne & Borgerservice.

Vores nye kollega indgår i serviceledergruppen i bibliotekerne, og der kan derfor forekomme opgaver på vores andre lokationer. Ca. en dag om ugen vil man skulle løse forskellige praktiske opgaver på Kulturskolen som fx bygningsadministration af Musikcentralen og Nordre Skole samt transport og evt. opstilling af udstyr.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund og er praktisk anlagt. Som serviceleder står du bl.a. for den daglige drift af Billund Centret herunder vedligehold af de tekniske installationer, booking af arrangementer, afvikling af og opsætning til arrangementer. Servicelederen sikrer, at vi overholder den gældende lovgivning for sikkerhed, brand samt bestemmelserne omkring fødevarer. 
 

Vigtigste opgaver:

 • Koordinere aktiviteterne i Billund Centret i samarbejde med de øvrige i institutioner
 • Vedligehold af de tekniske installationer
 • Booking og afvikling af arrangementer
 • Koordinere rengørings- og servicearbejdet i Billund Centret
 • Varetage arbejdsmiljøopgaven i Billund Centret
 • Tilsyn og vedligehold af udearealer
 • Sikre et smidigt arbejde med de andre institutioner i Billund Centret
 • Skabe gode samarbejdsrelationer med relevante kommunale forvaltninger

Profil:

 

 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Du er venlig og imødekommende
 • Du er serviceminded og har sans for borgerbetjening
 • Du har gode kommunikationsevner
 • Du kan planlægge og strukturere dit arbejde
 • Du har praktiske IT-kompetencer på et godt niveau
 • Du har gode sprogkundskaber
 • Du er omstillingsparat og fleksibel
 • Du har teknisk snilde

Det er en fordel, at du har viden om CTS-anlæg, døre- og låsesystemer samt ventilationsanlæg. Du skal desuden have kørekort og egen bil.

Som serviceleder får du en vigtig rolle i udviklingen af Billund Centret i de kommende år. Du kan læse mere om Billund Centret på billundcentret.dk og billundbib.dk. Læs også om Billund Kulturskole på www.billundkultur.dk

Om os: 

Billund Bibliotekerne og Borgerservice er borgerens indgang til det offentlige i Billund Kommune. Vi er en institution med fuld integration af kommunens bibliotek og borgerservice med hovedbibliotek i Kultur - og Idrætscentret Magion i Grindsted og filialer i Billund, Vorbasse og Sdr. Omme.  Vi er i alt 30 medarbejdere og vægter faglig og personlig udvikling højt. Vi arbejder med værdibaseret ledelse og prioriterer uddelegering af ansvar højt. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos:

Dorthe Dam, tlf. 72131486 mail: dd@billund.dk; Kim Nissen, tlf. 72131502 mail: kni@billund.dk; Allan Mastrup, tlf. 72131494 mail: ama@billund.dk; Per Weile Bak, Kulturskolen tlf. 72131526 mail: pwb@billund.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. 

Ansøgning med kopi af eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via ofir.dk - klik her.

Ansøgningsfrist: 17. juli 2020

Samtaler: Vi forventer at samtaler finder sted tirsdag den 18. august 2020
 

BILLUND KOMMUNE

 - en attraktiv arbejdsplads med trivsel 

 I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret. 

 Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at sikre borgerne en god service. 

 Derfor prioriterer Billund Kommune udvikling af den enkelte medarbejder og af arbejdspladsen højt, og både ledere og medarbejdere er forpligtede til såvel individuel som fælles kompetenceudvikling. 

 Der er samtidig en forventning om, at ledere og medarbejdere nyttiggør deres kompetencer i det daglige arbejde, ligesom de videreformidler og modtager deres viden positivt. 

 Billund Kommune har røgfri arbejdstid fra 1. marts 2020. 
 

Tags