Internationale Børnekulturdage 2018
Trekantomraadets festuge
Trekantomraadets festuge

Program for Internationale Børnekulturdage 2018

03.08.18
Her kan du finde det spændende program med massere af arrangementer.

Programmet til Internationale Børnekulturdage i Billund, som i år afholdes på dagene torsdag d. 23. august til lørdag d. 25. august, er klar med programmet.

Internationale Børnekulturdage i Billund er en farverig fest med fokus på leg, læring, kreativitet, på mødet mellem forskellige kulturer, og på oplevelser ud over det sædvanlige.

Fredag og lørdag kan der opleves alt fra workshops i Bibliotekets, Billedskolens og Musikskolens telte samt lig sidste år vil der også være et stort Maker Space.

Når Internationale Børnekulturdage starter d. 23. august, bliver det med optræden fra bl.a. Billund Pigekantori og Thomas Buttenschøn.

Fredag d. 24. august byder på den officielle åbning af Trekantområdets Festuge, som Billund Kommune i år har værtskabet for. 
Fra den store scene underholder bl.a. Albert Dyrlund, Mek & Kalle's Åh Abe Show, ÆSKEN der spiller børnejazz for de mindste. 
Fredagen afsluttes når Basim og Toko spiller koncerter.

Lørdag d. 25. august starter med det traditionsrige Regatta Rally, hvor den hurtigste LEGO båd kan vinde spændende præmier, til ræset på bækken. 
Herudover byder programmet på alt fra youtuberen Alexander Husum, koncerter med bl.a. Julie Bertelsen, Kulturskolens talentlinje og Multi Kulti – en 2 timers international fest.

Programmer

Se programmet for Internationale Børnekulturdage 2018 - klik her.

Se programmet for Trekantområdets festuge på biblioteket 2018 som er en del af Internationale Børnekulturdage

Se programmet for Regatta Rally 2018

Tags