deltag i nationale online læsekredse

Digitale læsefællesskaber på tværs af landet

04.10.22
I dette efterår afprøver flere biblioteker i landet muligheden for at skabe online læsefællesskaber, hvor interesser ikke begrænses af kommunegrænser.

Så hvis du interesserer dig for fugle, er vild med graphic novels, vil dykke ned i Nobelpris-vindende noveller, læse engelsk litteratur med fokus på forbrydelser og samfundets reaktion, eller undersøge LGBTQ+ i litteraturens verden, så har du nu muligheden for det hjemme fra sofaen. 
Dygtige læsekredsformidlere fra biblioteker i Brøndby, Vejle, Ishøj, Odense og Randers er værter for de digitale læsefællesskaber og sørger for de digitale rammer og den gode samtale.

Vil du være med? 

Er din interesse vakt, så tøv ikke med at tilmelde dig én eller flere af de digitale læsefællesskaber. Tilmelding sker til læsekredsens vært, hvis mailadresse, du finder i beskrivelsen af hvert fællesskab. Har du spørgsmål inden eller efter du har tilmeldt dig, er du også altid velkommen til at skrive. 

Møderne i læsefællesskabet sker via Microsoft Teams.  

Bøger og noveller er dit lokale bibliotek selvfølgelig behjælpelig med at udlåne. Engelsk litteratur kan med fordel lånes digitalt via eReolen. 

Vi ses online!

LGBTQ+ Online læsekreds

Når forbrydelsen rammer - engelske bøger

Fuglenes vendekreds

KORT OG GODT – store læseoplevelser i et lille format

Online læsekredsaften med tegneserietegner Johan Krarup