Billede af Libry Butler computeren

Billund Bibliotek har fået en butler – Libry Butler

12.05.18
På biblioteket i Billund kan du nu benytte dig af et nyskabende, digitalt servicetilbud, nemlig en Libry Butler. Det er en computer med touchskærm, der kan hjælpe dig godt på vej med at finde lige netop det materiale, du gerne vil låne.

Libry Butleren giver information om de materialer, biblioteket har, viser om materialerne er hjemme, og hvor de står. Du kan reservere materialerne direkte fra Libry Butleren eller lave en huskeliste over det, du vil låne senere. Huskelisten kan du printe ud med det samme eller bede om at få den tilsendt som sms eller Email.

Hvis du vil vide mere om f.eks.  en bestemt bog, kan du scanne bogen på Libry Butleren eller nemt søge den frem og hurtigt klikke dig videre til anmeldelser af bogen og information om forfatteren.

Når du har søgt et bestemt materiale frem, vil du kunne se på skærmen, hvad andre, der har lånt netop det materiale, også har lånt. Det kan forhåbentlig inspirere dig.

Selvfølgelig kan du stadig møde en bibliotekar, som hellere end gerne giver dig idéer til og hjælper dig med at finde lige det materiale, du søger. Vi vil også meget gerne introducere dig til Libry Butleren.