Danske forfattere udgivelser inden for de sidste fem år

Danske forfattere

25.08.12
Skal du læse en bog af en dansk forfatter, som er udgivet inden for de sidste 5 år?

Her et bud på læsning til alle som kan lide at læse danske forfattere og som gerne vil se hvad der er udkommet indenfor de 5 år. Vi har valgt bredt og på tværs af genre for at vise det store udvalg samt mangfoldighed.

Skal du analysere en bog?

Hvis du er studerende som skal analysere en bog, så husk at du kan finde anmeldelser og oplysninger om forfatteren. Det er noget din underviser bemærker og som gør bogen nemmere for dig at analysere. Nedenfor kan du vælge den bog du syntes ser spændene ud, klik på den. På siden kan du efterfølgende se om bogen er hjemme på biblioteket, du kan finde anmeldelser fra aviser m.m... 

Husk også at Litteratursiden, Forfatterweb og Litteraturens Verden er gode steder at finde informationer omkring forfattere, bøger og genre.

eReolen.dk også et godt sted at finde inspiration til læsning. Her kan du låne e-bøger og netlydbøger. Om du læser eller lytter en bog er ikke afgørende når du skal analysere en bog, det er din tekstforståelse som er afgørende. Hvis du finder en bog på eReolen.dk du gerne vil læse som en fysisk bog, så skaffer vi naturligvis gerne den hjem til dig. Spørg på biblioteket.

Her kan du se bibliotekets bud på titler:

Af danske forfattere udgivelser fra de sidste 5 år.

Er du mere ligeglad med hvornår bøgerne er udgivet kan du prøve danske forfattere udgivelser fra 2014-2019.

Materialer