eReolen Go

Bøger på tysk til børn

20.03.21
Tysk kan godt være et svært sprog at lære. Her finder du nogle bud på hvordan du eller dine børn kan "træne" jeres tyske ordforråd.

Hvad er det nu lige det hedder. Hvem har ikke stået i den situation.Vidste du der findes billedordbøger på dansk/ tysk? Her finder du billeder af ting, hvor du kan se hvad det hedder på tysk og dansk. Det er en smart og praktisk måde at lære nye tyske ord. Du kan bestille dem længere nede på siden.

 

Der findes også en del lette bøger på tysk som kan benyttes som "lystlæsning" og forbedre de tyske kundskaber. Men, pt. er der mange af disse som biblioteket ikke har indkøbt som "fysiske bøger". Biblioteket har via ereolen.dk adgang til en masse e-bøger og net-lydbøger som du frit kan benytte.

ereolen.dk

 

ereolengo.dk for børn

ereloengo.dk er e-bøger og net-lydbøger for børn, serveret på en spændende måde og inddelt i emner som fx. eventyr, kærlighed, spænding .......

 

Hvis du vil finde e-bøger og net-lydbøger på ereolengo.dk, så vælg et emne fx. eventyr og vælg derefter "sprog" og derefter tysk. Så få får du en oversigt over tyske eventyrbøger for børn.

Bemærk det ikke er alle emner der findes e-bøger på tysk på ereolengo.dk, prøv dig lidt frem i stedet.

Materialer