Personalets sommerlæsning

29.07.19
Her kan du se, hvad vi her på Billund Bibliotekerne og Borgerservice drømmer om at læse i vores sommerferie.

Ingers sommerlæsning

At redde fisk fra at drukne

”At redde fisk fra at drukne” af Amy Tan har i mange år stået urørt i min bogreol, men nu skal den findes frem.

Den kinesisk/amerikanske forfatter udgav for mange år siden ”Klub held og glæde” om kultursammenstød og mor/datter forhold.

I denne bog foregår handlingen ikke i USA men i Burma, hvor 11 amerikanske kunstturister kidnappes af venlige stammefolk dybt inde i junglen. Det hele fortælles af deres nyligt afdøde rejseleder og alt kan ske. Kultursammenstødet bliver voldsomt, gribende og den altgennemtrængende og flygtige, grotesk mediestyrede verden fremlægges i al sin frygtelige grinagtighed.

Jeg glæder mig til denne satiriske roman, der fortælles med et smil på læben og sikkert stadig er aktuel, selvom den har et par år på bagen.

God sommerferielæsning

Rikkes sommerlæsning

blomstrende syrener

I min sommerferie glæder jeg mig til at læse Blomstrende syrener af Martha Hall Kelly. Jeg har fået den anbefalet den af en kollega, der kalder den en frygtelig hård historie, som man bare bliver revet med af.

Blomstrende syrener er baseret på den sande historie om amerikanske Caroline Ferriday, der hjalp en gruppe polske kvinder fra koncentrationslejren Ravensbrück, hvor de var blevet udsat for medicinske forsøg under naziregimet.

God sommerlæsning
Rikke

Carinas sommerlæsning

Jugledyret Hugo

I min sommerferie vil jeg læse jungledyret Hugo op for mine to børn på 6 og 9, da vi skal til Jesperhus, hvor Jungledyret går rundt i levende live.

For at de ikke kun får den kommercielle udgave af figuren, vil jeg læse den rigtige historie op for dem, når vi hygger i teltet om aftenen.

God sommerferielæsning
Carina

Materialer