Ebøger og netlydbøger på dansk og engelsk til unge og voksne

Læs eller lyt til et stort udvalg af e-bøger, netlydbøger og tidsskrifter

13.03.20
Vidste du, at du kan bruge biblioteket helt uden at skulle hjemmefra? Her kan du se vores forskellige tilbud af e-bøger og netlydbøger for unge og voksne.
 
Husk du kan læse og lytte til alle vores e-bøger og netlydbøger via din taplet eller smartphone eller PC og Mac – lige når det passer dig.

eReolen - til dig som vil læse eller lytte til danske titler

Her finde et stort udvalg af danske bøger. Indeholder e-bøger, netlydbøger samt podcasts. Der er masser af anbefalinger hvis du ikke lige ved hvad du vil læse eller lytte til.

Netlydbøgerne er især velegnet hvis du er pendler, gør rent, keder dig, ikke gider at læse eller du gerne vil lytte til en lydbog. Jeg kan varmt anbefale at lytte til lydbøgerne eller de forskellige podcast. Du behøver heller ikke være bekymret for at stoppe lytning af en netlydbog, for appen kan godt huske hvor du er kommet til. Du kan også sætte en timer til eksempelvis 20 minutter hvis du vil bruge din netlydbog til at falde i søvn med. Når de 20 minutter er gået stopper netlydbogen automatisk.

E-bøger kan nemt læses på en lille eller stor skærm. Jeg bruger jævnligt eReolen til at læse bøger på min smartphone uden de store problemer. Fordelen er at selv kan indstille skiftsstørrelse og baggundsfarve så det bliver mere behageligt at læse. 

Du kan downloade e-bøger og tage med på ferien. Du kan finde romaner, fagbøger og børne- og ungdomsbøger.

Klik har for at læse mere om eReolen

Du kan læse 15 e-bøger pr. måned. Du kan lytte til 15 netlydbøger pr. måned.

Bemærk at eReolen indeholder desuden et lille udvalg af engelske og tyske titler.

 

eReolen Global og tilhørende appen Libby - til dig der kan lide engelske bøger

eReolen Global indeholder over 4000 engelske e-bøger og netlydbøger.  Der er titler både til børn (10-13 år), unge og voksne. Du kan også finde titler på tysk, men her er udvalget ikke så stort.
 
Du kan benytte eReolen Global på din smartphone, tablet, pc.  Du kan downloade e-bøger og tage med på ferien.  Hent appén "Libby" i App Store, Google Play eller Windows Store til tablet og smartphone. Med ’Libby’ er det muligt at downloade e-bøger og netlydbøger til læsning offline.
 
Du kan læse eller lytte til to titler pr. måned.
 
 

Ebook Central - til dig der kan lide engelske bøger

Ebook Central er e-bøger til unge og voksne.
Her får du adgang til mere end 32.000 engelsksprogede e-bøger i fuldtekst inden for alle fagområder og primært fra engelske og amerikanske forlag.  Indeholder faglitteratur og skønlitteratur.
Ebook Central er designet så du tilgår den via en browser og sagtens kan læse bøgerne på pc, smarthones eller på en taplet.
 
Hvis du er studerende kan du her finde en masse bøger som er velegnet til forskellige opgaver.
 
Du kan læse lige så mange titler som du kan nå på en måned. 
 
 

RB digital - er til dig der kan lide populære engelsksprogede e-tidsskrifter

RB digital giver adgang til 190 engelsksprogede e-tidsskrifter og er primært til unge og voksne.
 
Du kan læse lige så mange e-tidsskrifter som du har lyst til.
 

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er meldt ind på biblioteket?

Ikke noget problem - det kan du gøre hjemmefra, bare du har dit NemID, er fyldt 18 år og bor i Billund Kommune, kan du benytte dig alle bibliotekets digitale tilbud.

Klik her for at melde dig ind på biblioteket med NemID.

Nedenfor ser du et udvalg fra eReolen, eReolen Global, Ebook Central samt RB digital.

Materialer