Iskolde gys

10 iskolde gys

24.07.20
Mai har fundet en række af de mest grufulde historier, hun har læst, frem til dig, så det er bare at dykke ned i mørket og lade uhyggen sprede sig.

Mai fra eReolen.dk kan godt lide grufulde historier, og præsentere gerne hendes udvalgte historiere. Du kan låne dem på eReolend.dk som e-bog eller som net-lydbog. Du er naturlgvis også velkommen til at låne dem som fysiske bøger. Du kan se alle titlerne nedenfor.

Er der noget mere lækkert end at mærke gåsehuden rejse sig på armene, og kulden løbe ned langs rygsøjlen, mens man læser en historie så grufuld, at man hverken tør læse videre eller lade være? Jeg tror det ikke! Og derfor synes jeg, at du skal have nogle lækre iskolde gysere at køle ned med på de varme sommerdage.

Okay, jeg ved godt inderst inde, at dansk sommer kan være sådan lidt en omskiftelig affære, men selv i regnvejr kan det være lækkert med et koldt gys.  Jeg har fundet en række af de mest grufulde historier, jeg har læst, frem til dig, så det er bare at dykke ned i mørket og lade uhyggen sprede sig.

God læselyst fra eReolend.dk

Materialer