Catching fire

Olivia Josefine på 12 anbefaler Løbeild

28.03.19
Olivia Josefine fra Den Internationale skole i Billund er hver dag tirsdag frivillige på biblioteket. Hun er også vild med Hungergames og vil derfor anbefale bind to i serien.

Catching fire er fortsættelsen af The Hunger games. Kattua og Petta er endelig blevet færdige med The Hunger games, men præsident Snow er ikke glad for det, der skete. Petta ved ingenting om aftalen som Kattua og præsident Snow har lavet. Kattua og Petta tager rundt til alle distrikter, og til alle de dødes familier, hvor de skal holde tale. 
Der er nye regler i distrikt 12. Hegnet er tændt så hun kan ikke jage. Så hvordan får de mad? Kattua får et chok over de ændrede regler, men denne gang går det over alle forventninger. Er distrikt 13 virkelig helt væk efter eksplosionen eller er der liv? 

Hunger games serien er en meget speciel serie. Det er en meget god bog, men hvad der er vigtigere, så har den en besked. Den siger, at man ikke bare må være ond mod andre og at man skal leve sit liv, mens man har det. Det er den besked jeg hører, I hører måske noget andet. 
Denne bog er god til at få dig til at finde på historier. Bogen er lige noget for mig. Men det er ikke en bog for alle. Man skal kunne lide lidt vold, men også fantasi. I skal læse denne bog af mange grunde. Nogle har jeg forklaret. Denne bog er fortryllende og I må bare udforske denne fantastiske bog. Den har ændret mit liv, og jeg elsker at læse. Jeg er interesseret i action og lidt mere voksne film. Du skal bare læse bogen, og den vil også ændre dit liv.

Skrevet af Olivia Josefine Brice

Hvis du har lyst til at anbefale en bog, så send din anbefaling til Mette K mku@billund.dk. 

Din anbefaling behøver ikke være lang, det vigtigste er at du fortæller hvorfor lige netop din bog er værd at anbefale til andre.

Materialer