Biak anbefaler

Biak Tha Hnem på 14 år anbefaler

31.10.19
Jeg anbefaler disse bøger fordi de er udfordrende og med dybde samt spændende.

Hvis du er meget til Harry Potter, The Hunger Games eller andre serier med spænding og fantasy så vil jeg anbefale disse bøger. Så tænker du sikkert hvorfor skal jeg det? 

Jeg syntes bøgerne er gode fordi jeg godt kan lide bøger med dybde og detaljer. Jeg elsker serier og jo længere jo bedre. 

Det bedste ved de her bøger er at når du kommer i gang med dem så bliver der lige så stille skabt en ny verden i din hjerne. 

Når du læser bøgerne opdager du ikke at der er blevet dannet billeder i dit hovde. Det er alle de små detaljer der hjælper dig med at se personerne og verdenen.

Der er også en del beskrivelse om hvad peronerne føler og så mærker man selv følelserne og så forstår man også hvorfor de føler sig sådan her.

Det er ikke altid at hovdepersonen vinder i alle omgange, men det gør hun jo aligevel når det gælder. Jeg kan bedst lide bøger hvor hovdepersonerne er piger og hvor bøgerne har en god slutning.

Hvem er Biak Tha Hnem?

Biak Tha Hnem går i 8 klasse, er 14 år og er i uge 44 vores erhvervspraktikant. Hun har selv skrevet dette indslag hvor hun anbefaler de bøger som hun holder rigtigt meget af. 

Materialer