BIB TO GO: Ta' dit bibliotek med på farten!

Biblioteket er altid lige der, hvor du er - også når du er på farten. BIB TO GO-projektet anbefaler alle at tage biblioteket med i tasken, på toget eller på turen! Vi tilbyder lydbøger, e-bøger, film, spørg-om-alt service fra det seriøse, spændende, sjove, skæve ...

Bibliotekerne i Trekantområdet arbejder sammen for at udvikle og eksperimentere med nye biblioteksservices og tilbud, der giver mening i en flygtig relation mellem bibliotek og nye brugere. Særligt har vi fokus på formidling via trafikale knudepunkter, der binder regionen sammen. 

 

Formålet er at få nye brugere

Flere undersøgelser bl.a. fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker viser, at mange borgere ganske enkelt ikke kender til det store udbud af digitale tilbud, som biblioteket tilbyder. Derfor er målet blandt andet at få synliggjort bibliotekernes mange digitale kulturtilbud, særligt for dem der normalt ikke bruger biblioteket.
 

BIB TO GO – kampagneunivers

For at fremme kendskabet og brug af bibliotekernes digitale tilbud skaber vi et fleksibelt og dynamisk kampagneunivers omkring produkterne, som kan bruges både af de enkelte biblioteker, eller når bibliotekerne går i samlet flok med fælles kampagner.
Følg projektet på Facebook.com/bibtogodk og på hjemmesiden bibtogo.dk
 

Pop up biblioteker til pendlerne

I projektperioden har vi lavet flere kampagner, hvor vi fokuserer på den gode oplevelse. Fx forsøger vi at gøre pendlernes vente- og rejsetid til en hyggelige og positiv oplevelse. Netop fordi projeketet henvender sig til ikke-brugere, flytter vi biblioteket ud af de vante rammer og hen hvor mange mennesker er.
 

Projektet: En del af Kulturaftalen 2012-2015

Projektet ”Digital kulturformidling på farten” med den mere mundrette titel ”BIB TO GO” er en del af kulturaftalen mellem kulturministeren og Kulturregion Trekantområdet 2012-2015. Bag "BIB TO GO " står de seks biblioteker i Trekantområdet.
 
Projektdeltagerne er:
 
  • Kristoffer Harboe, Koldingbibliotekerne, Projektleder
  • Ann-Britt von Seelen, Koldingbibliotekerne
  • jes Hjorth Andersen, Fredericia Bibliotek 
  • Hanne Davidsen, Vejen Bibliotek
  • Michael Skjærris, Vejle Bibliotek
  • Rikke Beck Walther, Billund Bibliotek
  • Iben Maaløe Keller, Middelfart Bibliotek