Makerspace MAGION Biblioteket

I makerspace kan du anvende forskellige teknologier til at forbedre, forfine eller gøre nye ideer til virkelighed. Mangler du et særligt beslag, en dims eller reservedel? Vil du lave dine egne knapper, knivskarpe stencils, klistermærker, vinyltryk på din t-shirt, chokoladeforme eller sy lapper på de gamle yndlingsbukser? 
Makerspace er for dig, som strikker, syer, broderer, programmerer, godt kan lide at rode med mekanik, teknologi eller noget helt andet. Og du er altid velkommen til at tage naboen eller strikkeklubben med. Er du med i en forening eller kreativ gruppe, som mangler et sted at mødes, er I mere end velkomne til at benytte makerspace.
Makerspace MAGION Biblioteket er et prototypeværksted og ikke et produktionsværksted. Her kan du udforske og eksperimentere med dine ideer.
Du skal være 15 år for at benytte dig af makerspace. Er du under 15 år skal du være i følgeskab med en på 15 år eller derover.
Brug af makerspace er på eget ansvar. Der forefindes varme maskiner og skarpt værktøj.

Priser:

OPSTARTSTILBUD:

Indtil udgangen af september er det GRATIS at bruge bibliotekets makerspace. Herefter skal du betale for de materialer du bruger fra makerspace.