Sundhed.dk app som kan bruges som coronapas

Bibliotekerne åbner den 21. april med coronapas

26.04.21
Nu bliver det igen muligt at komme på biblioteket mod fremvisning af coronapas.

Bemærk dette indslag vil blive opdateret med eventuelle ændringer, da vi endnu ikke har alle ændringer på plads i forhold til genåbningen.

 • Bibliotekerne er klar til at genåbne efter en længere periode, så det igen er muligt at lede efter bøger og opholde sig i bibliotekernes åbne områder.
 • For at få adgang til bibliotekerne skal man fremvise et gyldigt coronapas samt gyldigt ID (sundhedskort, kørekort, pas).
 • Kravet om coronapas gælder, hvis man er over 15 år.
 • Vi glæder os til at åbne bibliotekerne for jer og naturligvis vil der fortsat være krav om mundbind, håndsprit og afstand, så vi alle kan være trygge ved at være i bibliotekerne.
 • Fra onsdag d. 21. april åbner vi Magion Biblioteket samt Billund Bibliotek. 
 • Sdr. Omme Bibliotek og Vorbasse Bibliotek vil være åbent i de frivilliges åbningstid. Du skal vise coronapas til de frivillige for at benytte biblioteket.

 

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har et coronapas?

"Click and collect". Du kan forsat bestille og hente reserverede materialer ved personaleindgangen ved Magion Biblioteket. Her kan du også aflevere bøger i afleveringskassen på trappen i vores betjente åbningstid. Du kan læse mere om ordningen her. 

Du kan benytte "Click and collect" alle dage i den betjente åbningstid. Dvs. Mandag til torsdag 10.00 - 18.00. Fredag 10.00 - 16.00 og lørdag 10.00 - 13.00

Du er forsat velkommen til at bestille læseposer selvom bibliotekerne er åbnet op igen. Du kan læse mere om ordningen her.

Billund Bibliotek, har pt. ingen "Click and collect". Du kan aflevere materialer i afleveringskassen i forhallen. 

 

Er der åbent for den selvbetjente åbningstid:

Nej. Du kan kun besøge bibliotekerne i den betjente åbningstid mod fremvisning af coronapas. Du kan se åbningstiderne her.

På Sdr. Omme Bibliotek og Vorbasse Bibliotek, er der også lukket for den selvbetjente åbningstid. Du kan benytte bibliotekerne i de frivilliges åbningstid. 

Får jeg bøder for at aflevere for sent?

Nej.
Alle bøder og gebyrer blev suspenderes lukkeperioden. Nu hvor vi har åbent bibliotekerne igen, får du lidt ekstra tid til at få afleveret dine materialer. 

Kan jeg aflevere materialer jeg har lånt på Magion Biblioteket i Billund?

Ja.

Billund Bibliotekerne, Magion Bibliotek, Sdr. Omme Bibliotek og Vorbasse Bibliotek, er et og samme bibliotek. Det du har lånet det ene sted, kan du derfor sagtens aflevere det samme sted.

Kontakt biblioteket hvis du har spørgsmål:

Har du spørgsmål kan du ringe til biblioteket alle hverdage mellem 10.00 - 18.00 på tlf: 72 13 14 91 eller skrive til bibliotek@billund.dk

Hvorfor skal jeg vise Coronapas på bibliotekerne?

Vi følger retningslinjerne for genåbningsplanen, hvor der står at man skal vise coronapas for at benytte bibliotekerne.

 • Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav:
 • Du er færdigvaccineret
 • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
 • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer
 • Husk også at vise ID.
 • Følger du ikke retningslinjerne, kan du blive bortvist. Find dit coronapas på bl.a. Sundhed.dk eller i appen MinSundhed.

Borgerservice 

Du skal fremvise coronapas samt id for at benytte Borgerservice.

Du skal bestille tid for at benytte Borgerservice. Du kan ringe 79 72 70 15 eller bestille tid på nettet - klik her. 

Åbnigstider i Borgerservice