Læsekompasset

Læsekompasset

Adgang
Adgang hjemmefra og biblioteket
Opdag en bog og lån den på biblioteket.

Om Læsekompasset:

Læsekompasset er skabt for at gøre det nemt for dig at opdage bøger, der passer til dig, og inspirere dig til nye læseoplevelser. 

 

Målgruppe:

Læsekompasset har skønlitteratur til voksne, men fagbøger og børnebøger kan du ikke finde her.

Hvad kan jeg bruge Læsekompasset til?

Med Læsekompasset er det meningen at du skal kunne navigere frem til den bog som kunne have interesse for dig. Det er en sjov måde at finde frem til en bog når du har lyst til at prøve noget andet.  Hvis du er til historiske romaner, eller bøger med stemning, tempo eller humor så leder kompasset dig frem. Prøv dig frem og se hvad du finder, det er den bedste måde at lære at benytte Læsekompasset.

Her er har jeg valgt ord som "Realistisk" "Humoristisk" "Lidenskabelig" og får denne liste frem med forslag.

Her har jeg valgt ordet: Ondskabsfuld. Her har jeg kombineret "Ondskabsfuld" med tempo "hurtig - hæsblæsende"

Når du har fundet nogle bøger som du har lyst til at låne så har du forskellige muligheder. Du kan bestille bogen på her på bibliotekets hjemmeside eller via vores app Biblioteket. Du kan også bestille bogen på bibliotek.dk hvis vi ikke har den. Du er naturligvis velkommen til at henvende dig til personalet og bestille bogen personligt, telefonisk eller pr. mail.

Hvor kan jeg ellers finde anbefalinger til bøger?

Prøv Litteratursiden.dk. Litteratursiden er bibliotekernes website om litteratur. Sitet er for alle, der vil inspireres til gode læseoplevelser, diskutere litteratur og blande sig i den litterære debat. Du kan læse mere om Litteratursiden.dk her.

 

Tags