Faktalink

Faktalink

Adgang
Adgang hjemmefra og biblioteket
Skal du skrive opgave? - Faktalink.dk er til dig, som vil have et godt overblik emnemæssigt med masser af henvisninger til bøger, artikler og links til nettet.

Om Faktalink

Faktalink indeholder artikler, der giver en introduktion og uddybende information om aktuelle, klassiske og komplicerede emner, links til videre læsning på nettet samt henvisninger til fx artikler, bøger, illustrationer, tv- og radioindslag m.m. Der er foretaget en vurdering af de kilder, som Faktalink.dk artiklerne henviser til. Emnerne belyses fra ud fra en faglig, analyserende og alsidig vinkel som også indeholder debat og perspektivering

Målgruppe:

Gymnasiet og folkeskolens ældste klasser.

Hvad kan jeg bruge Faktalink til

Du kan bruge faktalink på mange måder. Hvis du er i gang med en opgave eller mangler inspiration, så prøv eksempelvis temaerne. Da artiklerne er bearbejdet af journalister, som har sammenskrevet et emne kan du hurtigt få et overblik . De henvisninger der er til bøger, artikler og hjemmesider der henvises til er meget anvendelig til at finde yderligere informationer til opgaver m.m.

Adgang 

Adgangen hjemmefra er for borgere i Billund Kommune, der er registrerede brugere af Billund Bibliotekerne.

Bemærk: når du er inde på faktalink, så skal du logge på. Vælg bibliotek, cpr.nummer og din pinkode. Så kan du læse alle de artikler du har behov for.