Dansk artikelservice

Dansk artikelservice

Adgang
Adgang hjemmefra og biblioteket
Med Digital Artikelservice kan bibliotekerne tilbyde dig en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter.

Om dansk artikelservice

Digital Artikelservice er en biblioteksservice, som leveres i et samarbejde mellem Det Kgl. Bibliotek, dit folkebibliotek og Bibliotek.dk.samt her på hjemmesiden når du søger.

 På Bibliotek.dk samt på vores hjemmeside kan du bestille digitaliserede udgaver af artikler fra Det Kgl. Biblioteks trykte danske tidsskrifter. Dine bestillinger digitaliseres ”on demand” og sendes til dig som et download-link i en e-mail. Ofte i løbet af ganske få minutter.

Målgruppe:

Alle. 

Hvad kan jeg bruge dansk artikelservice til?

Rigtigt god når du har brug for en artikelel fra et tidsskrift i en fart. Eksempelvis når du skriver opgave. Du kan også bruge det til en hyggestund hvor du er på jagt efter en opskrift Familiejournalen.

 

Brug for hjælp?

Hvis du benytter Dansk Artikelservice via bibliotek.dk Her kan du finde en fin vejledning fra bibliotek.dk i hvordan du benytter Digital Artikelservice.

Når du søger på her på hjemmesiden, så får du med det samme mulighed for at bestille ariklen. Klik på linket "Bestil digital kopi"