Bog&bio Farven lilla

Bog&Bio - Farven lilla

20.11.23
Læs og snak om bogen samt se filmen med biblioteket.

Vil du også gerne snakke med andre om bogen, inden du skal se den filmatiserede udgave, så er konceptet Bog&Bio lige noget for dig! Vi opretter en mini læsekreds, hvor vi først mødes for at snakke om bogen; hvad synes vi om den, og hvad er vores forventninger til filmen. Et par dage senere mødes vi i Kulturhuset Grindsted Kino, hvor vi skal se filmen. Efter filmen sluttet vi af med en kop kaffe og snakker om filmen; lever den op til forventningerne, og er den lige så god som bogen? 

Farven lilla af Alice Walker

I denne omgang skal vi læse "Farven lilla", og se den filmatisering udgave over Broadway-musicalen af samme navn. 

Vi skaffer et eksemplar af bogen til alle deltagere, så du kan få læst eller genlæst bogen, inden vi mødes og diskuterer den.

Kort fortalt så er "Farven lilla" en historisk roman fra Georgia i 1930'erne, hvor den 14-årige Celie skriver breve til Gud. Hun er fattig, sort og gravid med sin stedfar. Romanen følger hende gennem 30 år i et voldeligt ægteskab, hvor hun klarer livet trods dårlige kår og skaber sammenhold blandt familiens kvinder.

Tidsplan

  • Sidste tilmeldingsfrist mandag d. 8. januar
    • Bogen kan dog afhentes fra d. 11. december
  • Vi snakker om bogen torsdag d. 18. januar kl. 16.30-18.00
  • Vi ser filmen i biografen onsdag d. 24. januar kl. 19.00

Pris og tilmelding

Da "Farven lilla" er en del af Biografklub Danmark, har du to muligheder for at tilmelde dig denne omgang Bog&Bio. Ved begge muligheder tilmelder du dig både bogsnak og biograftur. 

Almindelig billet: Prisen for biografbillet og kaffe er 90 kr, mødet på biblioteket er gratis. 

Biografklub Danmark: Du er tilmeldt arrangementet, men betaler ikke noget, til gengæld skal du købe din egen billet inden forestillingen, hvorved du kan få din Biografklub Danmark rabat.  

Tilmelding via dette link.

Arrangementet finder sted i samarbejde med Kulturhuset Grindsted Kino.

Materialer