Mønster og træer

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
Kreativt

Virtual opstartsworkshop – Tæt på træer

30.01.21
Bliv en del af et kreativt kunstprojekt med håndarbejde, fællesskab og natur som omdrejningspunkt.

I samarbejde med kunstner Tina Ratzer, lokale naturvejledere og hundredvis af deltagere går vi tættere på naturen. Sammen skal vi skabe en kunstig skov, som man kan bevæge sig ind i og rundt om. Hver deltager bidrager med et personligt patchworkblad til skoven. På workshoppen d. 30 januar vil deltagerne bl.a få at vide hvordan og hvornår man kan afhente stoffet til projektet på sit lokale bibliotek.

Den 30. januar 2021 kl. 11.00-12.00 afholdes en virtuel opstartsworkshops, hvor Tina Ratzer og Trapholt vil introducere projektet.

Online opstartsworkshop lørdag d. 30. januar 2020 kl. 11.00. Læs mere her

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. 30. januar lyder startskuddet for Trapholts næste store kunstprojekt, hvor vi skal skabe en kunstig skov i patchwork. I samarbejde med tekstilkunstner Tina Ratzer og naturvejledere bliver der mulighed for deltage med sit eget unikke patchwork, komme med på opdagelse i naturen samt lære at plantefarve selv.

Tæt på Træer bliver en kæmpe kunstinstallation i form af en kunstig skov, som man kan gå ind i og opholde sig i. Skovens mange blade sys i patchwork af projektets deltagere. Hver deltager bidrager med en patchworkblok, hvor motivet er et blad. Deltagerne bestemmer, hvilket individuelle blad de vil bringe til skoven og inviteres ved aflevering til at fortælle om bagrunden og historien for deres valg af blad.

Kunstner Tina Ratzer udarbejder en vejledning med bl.a. retningslinjer for størrelse på bidraget, mulige farvenuancer og patchworkvejledning til både begynder og den erfarne patchworker. Vejledningen vil være tilgængelig her på siden ved projektopstart.