portrætbillede af Michael Frederic Hvid Hawkins. billede af tank. billede af bogen unyttige historiefacts

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
30 kr.
Bibliotek
Sted
Møde 1
Målgruppe
For voksne
Foredrag & litteratur

Unyttige historiefacts

19.05.21
Kom til en sjov aften om historiens fodnoter

Vidste du at I 1700-tallet skulle alle soldater i den presussiske hær have skæg – ellers skulle de tegne det på? Eller at sygeplejersker og læger røg cigarer som værnemiddel mod den spanske syge?

Kom til en sjov aften om historiens fodnoter, når historiker Michael Frederic Hvid Hawkins fortæller overraskende, forfærdende og tankevækkende historier, der er ukendte for de fleste. Foredraget genfortæller verdenshistorien med nedslag i forskellige tidsperioder, som bliver fortalt med sjove og interessante ’unyttige historiefacts’, som fremhæver kendetegnene ved perioden

Foredraget bygger på den succesfulde facebook-side ”Unyttige Historiefacts”, hvor de finurlige historiefacts først blev formidlet. Tilhørerne vil blive ført igennem mærkværdige historie og også få indblik i Unyttige Historiefacts’ egen historie. 

Michael Frederic Hvid Hawkins er cand. Mag. i historie og ejer af Unyttige Historiefacts.

Covid-19:

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Billund Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte. Deltagerantallet er reduceret, og der vil være ekstra fokus på at passe godt på hinanden.