Billede af Selina Juul
Foto: Josephine Amalie Moldow

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted
Cafemødelokalet
Målgruppe
For voksne
Foredrag & litteratur

Stop madspild med Selina Juul

06.10.20
Foredrag med Selina Juul.

Selina Juul er en dansk-russisk aktivist kendt for sit arbejde omkring madspild. Hun er stifter af forbrugerbevægelsen og kampagnen Stop Spild Af Mad. 

Smider du hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine madrester? Mød kvinden, som bragte fokus på madspild i Danmark, og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at mindske dit madspild og få flere penge, få mere fritid og samtidig bidrage til et bedre miljø.

I Danmark bliver der årligt smidt over 700.000 tons god, spiselig mad ud. Størstedelen af madspildet stammer fra forbrugere. Heldigvis er danske forbrugere blevet bedre til at undgå madspild, men der er stadig meget lang vej. 

Om Selina Juul

Selina Juul er Danmarks førende, prisvindende ekspert i forhold til madspild, blogger på Huffington Post USA og er stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Danmarks største bevægelse mod madspild, som siden 2008 har medvirket til at bringe massivt fokus på madspild i Danmark samt opnået en lang række resultater i både Danmark, EU, Norden og FN. 

Selina Juul er vinder af bl.a. Nordisk Råds natur- og miljøpris, ALT for damernes Kvindepris, Svend Auken-prisen, er af Berlingske i 2014 blevet kåret som Årets Dansker og er optaget i Kraks Blå Bog. I 2016 fik Selina Juul The Womenomics Influencer Award. 

Derudover har Selina Juul udgivet bøgerne "Stop spild af mad - en kogebog med mere" og ”Mad med respekt – en familiekogebog”
 

Planlagte arrangementer afholdes efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Deltagerantallet er reduceret, og der vil være ekstra fokus på at passe godt på hinanden.

Der vil pga.  Covid19 restriktioner, ikke være muligt at købe billetter i døren.

 

Materialer