Billede af den finske hovedstad Helsinki med promenaden langs den Finske Bugt i forgrunden og "Storkirken" i baggrunden.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online
Målgruppe
For ældre
Bestil billet(ter)
Foredrag & litteratur

Onlinerejse til Finland

28.09.22
Kom med på denne rejse, hvor vi undersøger, hvor meget Finland ligner Danmark og hvor det især adskiller sig fra Danmark. Vi møder eksperter og lokale, der bl.a. vil hjælpe os med at forstå, hvor finnerne står på forsvarsområdet.

Tilmeld dig rejsen her.

Rejsen ledes af Michael Birkkjær Lauritsen, der er Cand.mag. i historie og Europastudier og har stor viden om lande omkring Østersøen.

Rejsen foregår online. Den er gratis for dig der bor i Billund Kommune. Rejserne laves kun live og bliver ikke optaget, da det er en levende aktivitet. Når du er tilmeldt modtager du dagen før rejsen en e-mail med et link til selve rejsen samt en simpel men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Driller det, kan man få hjælp via telefon.

Rejsen er en del af projektet Rejs med fra din stue – sammen med andre, som oplysningsforbundet DEO står bag. Projektet er støttet af VELUX Fonden og Billund Kommune er partner i projektet.