Billede af Vrelo Bosne, kilden til floden Bosna i udkanten af den bosniske hovedstad Sarajevo.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online
Målgruppe
For ældre
Bestil billet(ter)
Foredrag & litteratur

Onlinerejse til Bosnien-Hercegovina

05.10.22
Vi rejser til Bosnien-Hercegovina og møder eksperter og lokale. Vi sætter skarp på det komplekse politiske system i landet og får en førstehåndsanalyse af det vigtige parlamentsvalg, der finder sted søndag den 2. oktober.

Tilmeld dig rejsen her.

Rejsen ledes af Zlatko Jovanovic, som er ph.d. i jugoslavisk historie og har undervist, forsket, skrevet og holdt foredrag om Balkan og debatteret og kommenteret den aktuelle situation på Balkan, herunder ikke mindst den i Bosnien-Hercegovina.

Rejsen foregår online. Den er gratis for dig der bor i Billund Kommune. Rejserne laves kun live og bliver ikke optaget, da det er en levende aktivitet. Når du er tilmeldt modtager du dagen før rejsen en e-mail med et link til selve rejsen samt en simpel men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Driller det, kan man få hjælp via telefon.

Rejsen er en del af projektet Rejs med fra din stue – sammen med andre, som oplysningsforbundet DEO står bag. Projektet er støttet af VELUX Fonden og Billund Kommune er partner i projektet.