Billede fra Polen

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online
Målgruppe
For ældre
Bestil billet(ter)
Foredrag & litteratur

Online rejse til Polen

16.03.22
Vi tager til Polen for sammen at blive klogere landet og baggrunden for dets nuværende kurs i EU. Vi møder eksperter, græsrødder og ildsjæle.

Rejsen ledes af Michael Birkkjær Lauritsen, der er Cand.mag. i historie og Europastudier, har studeret et semester i Krakow, været i praktik på Danmarks ambassade i Warszawa, har rejst ekstensivt i Polen, på egen hånd og med grupper, og har skrevet, undervist og holdt foredrag om og debatteret Polen.

Tilmeld dig rejsen til Polen her

Rejsen foregår online. Den er gratis for dig der bor i Billund Kommune. Rejserne laves kun live og bliver ikke optaget, da det er en levende aktivitet. Når du er tilmeldt modtager du dagen før rejsen en e-mail med et link til selve rejsen samt en simpel men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Driller det, kan man få hjælp via telefon.

Rejsen er en del af projektet Rejs med fra din stue – sammen med andre, som oplysningsforbundet DEO står bag. Projektet er støttet af VELUX Fonden og Billund Kommune er partner i projektet.