Billede fra Sarajevo

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online
Målgruppe
For ældre
Bestil billet(ter)
Foredrag & litteratur

Online rejse til OL-byen Sarajevo

09.02.22
Vi rejser online til OL-byen Sarajevo sammen med Zlatko Jovanovic, der netop har udgivet en bog om den forvandling som Sarajevo oplevede i forbindelse med afholdelse af Vinter-OL i 1984.

Rejsen ledes af Zlatko Jovanovic, der for nylig har udgivet en bog om Vinter-OL i Sarajevo i 1984 og den betydning som legene har haft for byen.
Zlatko er ph.d. i jugoslavisk historie og har gennem en årrække undervist, forsket, skrevet og holdt foredrag om Balkan og debatteret og kommenteret den aktuelle situation på Balkan, herunder ikke mindst Bosnien-Hercegovina.

Tilmeld dig rejsen til OL-byen Sarajevo her

Rejsen foregår online. Den er gratis for dig der bor i Billund Kommune. Rejserne laves kun live og bliver ikke optaget, da det er en levende aktivitet. Når du er tilmeldt modtager du dagen før rejsen en e-mail med et link til selve rejsen samt en simpel men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Driller det, kan man få hjælp via telefon.

Rejsen er en del af projektet Rejs med fra din stue – sammen med andre, som oplysningsforbundet DEO står bag. Projektet er støttet af VELUX Fonden og Billund Kommune er partner i projektet.