LGBTQ digitale læsekredse

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Online via Microsoft teams
Målgruppe
For unge
Foredrag & litteratur

LGBTQ+ Onlinelæsekreds

05.12.22
Vær med i et online læsefællesskab, som går tæt på LGBTQ+ i litteraturen. Læsefællesskabet er en mulighed for at gå tæt på tematikker og problematikker via litteraturen og du mødes med andre læsere på tværs af landet. Vi mødes online i efteråret 2022.

Hvad skal vi læse? 

I denne online læsekreds vil vi læse bøger, der omhandler tematikker og problematikker inden for LGBTQ+. Læsekredsen finder sted tre eftermiddage i efteråret 2022 og foregår online, så du kan være med, uanset hvor i landet du befinder dig.

Inger Nygaard Kaad fra Randers Bibliotek har valgt tre bøger, der alle omhandler forskellige tematikker inden for LGBTQ+. Inger leder læsekredsen, men der er fokus på deltagernes læseoplevelse og erfaringer. 

Hvor, hvornår og hvordan?

LGBTQ+-læsekredsen er en digital læsekreds, der foregår over Microsoft Teams. Du vil modtage et link pr mail, dagen inden vi ”mødes”. Vi mødes

Tilmelding

Du kan tilmelde dig læsekredsen ved at skrive til Inger Nygaard Kaad, Bibiliotekar hos Randers Bibliotek på ink@randersbib.dk 

Bøgerne skal du bestille på her hos os på Billund Bibliotekerne. Kontakt evt. Mette Hundebøll på mhu@billund.dk, hvis det giver anledning til problemer. 

Nationale læsekredse tæt på dig

Denne digitale læsekreds er et nyt tiltag, hvor bibliotekerne prøver at samle læse-entusiaster på tværs af Danmark. I 5 forskellige læsekredse inviterer vi indenfor i et virtuelt rum, hvor vi på trods af evt. afstand, går helt tæt på litteraturen og vores fælles eller forskellige oplevelser af den. 

Selv om læsekredsen er online og national, kan du selvfølgelig låne bøgerne på dit lokale bibliotek, lige som dit lokale bibliotek efterfølgende gerne guider dig videre til mere i samme genre. 
 

Materialer