Jens Peter Madsen og de to nordiske kollegaer Anna Lundquist (S) og Hilde Eskild (N)

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Møde 1
Målgruppe
For voksne
Foredrag & litteratur

Åben workshop i historiefortælling - med nordiske gæster

01.09.22
Kom til spændende workshop i fortællekunstens virkemidler, når Trekantområdets Festuge inviterer den erfarne, historiefortæller Jens Peter Madsen og de to nordiske kollegaer Anna Lundquist (S) og Hilde Eskild (N) til Billund Bibliotek.

På workshoppen vil man kunne opleve medrivende fælles nordiske fortællinger, men også selv prøve kræfter med at fortælle sin personlige historie. Man får indblik i hvilke greb og virkemidler der bruges af de professionelle fortællere, så man selv kan blive verdens bedste historiefortæller.
 

Om fortællerne

  • Jens Peter Madsen er forfatter til bogen “Lige ud af hovedet og uden bog”, en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Jens Peter Madsen har sine rødder i en gammel tradition for mundtlig fortællekunst. 
     
  • Anna Lundquist er svensk fortæller og pædagog. Hun har en særlig plads i hjertet for folkesagn, men skriver også egne fortællinger. 
     
  • Hilde Eskild, er en af Norges mest erfarne fortællere, desuden er hun forfatter og lærer. Hilde Eskild har optrådt til festivaler og arrangementer i hele norden. 

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding 

(Varighed 2 ½ time med pause inkl. kaffe og en sandwich)   

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

I samarbejde med Ældre Sagen Billund