Om dette arrangement

Tid
13:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Campus Torvet foran MAGION Biblioteket
Arrangører

Se mig - i tid og rum

28.08.18
Året er 2018, og et hold af arkivarer og museumsinspektører har gjort det! De har knækket koden og fået adgang til maskinen, der bryder alle fysikkens regler og lader dig rejse i tid og rum – Trekantsområdets helt egen TIDSMASKINE!

Seks dage – seks forskellige steder – kan du rejse rundt i TIDSMASKINEN, hvor alle børn og voksne, der vover det, får mulighed for at drage på en rejse i vores lokale fortid i Trekantsområdet. 

Her kan du møde tidsparadokser, multidimensioner og andre uforudsete fejlfaktorer på tidsrejsen, når du sætter kursen mod Kolding, Haderslev, Vejle, Grindsted, Middelfart og Fredericia. 

Tidsmaskinen er et anderledes kulturhistorisk projekt udviklet i samarbejde mellem en række arkiver og museer i Trekantområdet samt designstudiet Ny Dansk Bølge. Her får du mulighed for at rejse tilbage i tid og sted gennem de fascinerende historiske billeder fra Middelfart Museum, Museerne i Fredericia, Historie Haderslev, Vejle Stadsarkiv, Grindsted Lokalhistoriske Arkiv og Kolding Stadsarkiv

Arrangementet er en del af Trekantområdets festuge

Tags