Raket affyring

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
For børn

Maker torsdag - Raket affyring

19.04.18
10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 FYR! Denne gang bygger vi raketter og affyrer dem på et helt nyt udviklet affyringssystem. Kan du bygge den raket, der flyver højst?

Hvad er Maker torsdag  

Formål
Ideen er at styrke et fællesskab for nysgerrige børn og unge og få dem mere inddraget og give dem et ejerskab til biblioteket og Makerspace.

Målgruppen er 9-14 år.

Det kunne være spændende, at få de unge til at være mere fordybet i en længerevarende aktivitet, som de selv har været med til at bestemme.

Hvad er Making

Making er en legende måde at udforske verden på, teste grænser og eksperimentere med nye muligheder. Det er en hands-on tilgang til læring.

Making er open ended, som betyder, at deltageren inviteres til at handle på egen vis (dvs. til at tage initiativ, udforske, teste, eksperimentere og reflektere). Making drives af nysgerrighed og bygger på deltagerens interesser - og herved på den enkeltes motivation og engagement - som gør læringsoplevelsen meningsfuld. Der er uendelig mange løsninger på problemstillingen og der er intet der er forkert. Alt er rigtigt.

Her er læring en oplevelse formet af deltageren selv. Det er en proces som opstår i spændingsfeltet mellem udforskning, eksperimenter, tests og refleksion (iterationer).

Det er læring gennem leg.

Hvordan
Vi mødes en gang om ugen i Makerspace på Billund Bibliotek. Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding. Bare mød op!

Makerspace vil være bemandet med personale.